Onze diensten

Hieronder vindt u een beperkt overzicht van onze mogelijkheden. Onze diensten reiken echter verder dan dit, maar het principe is steeds hetzelfde: wat de schade ook is, we proberen de structuur, kleur en glans te immiteren of chromatisch te integreren. Hierbij streven we naar duurzaamheid, kwaliteit en perfectie.
Lakschade herstellen op een deur

Krassen of vlekken verwijderen

Bij Roxpaint kan u terecht voor al uw problemen met krassen of vlekken op harde oppervlakken zoals: aluminium, PVC of glas.
Meer over krassen of vlekken verwijderen
Overlakken of herspuiten van lak op een paneel

Overlakken

Bent u uw kleur beu? Is uw lak beschadigd of is uw kleur aan verfrissing toe? Is uw garagepoort, deur of raam verkleurd?
Bij Roxpaint kan u terecht voor lakken van dringende stukken. Dit doen wij ter plaatse of in de spuitcabine.
Meer info over overlakken
Polieren of polijsten van een plafond

Polieren

Met polieren kunnen we kleuren matter krijgen of juist meer doen glanzen. Vaak gebruiken we bij Roxpaint deze techniek om fijne krassen op harde oppervlakken weg te werken.
Dit werkt ook op glas of metaal.
Meer info over polieren
Herstellen van lakschade op een deurprofiel

Inbraak herstel

Na schade van een inbraak kan Roxpaint oordelen of een herstelling mogelijk is. Als dit onmogelijk is, kunnen wij voor de vervanging van uw raam of deur zorgen.
Meer info over inbraak herstel
Opvullen en herstellen van grote boorgaten

Opvullen boorgaten of andere schades

Een gat is al snel verkeerd geboord. Geen nood! Boorgaten of het wegwerken van bijvoorbeeld schroefgaten, zijn voor Roxpaint geen probleem.
Meer info over opvullen boorgaten
Thematische muurschildering

Thematische muurschildering

De mogelijkheden voor speciale muurschilderingen zijn legio. Het belangrijkste is dat we uitgaan van een goed ontwerp. Roxpaint kan dit voor u realiseren.
Meer info over thematische muurschildering